Upptäck en helt ny sida av internet

Vi har tidigare guidat i ett och annat när det gäller just internet, en digital värld som är nästintill obegränsad och fylld med diverse möjligheter. Idag skriver vi om filmens värld och hur denna passar perfekt ihop med just internet.

internetgratis.nu(4)Något som även har blivit stort är att streama film och TV via internet och via datorn, för att koppla ihop detta med TV-apparaten och sitta i soffan med favoritserien och detta helt utan reklamavbrott. Med en en HDMI-kabel blir detta möjligt och skapar en väldigt bra söndagskväll på nolltid, HDMI kabel pris är ofta inte jättedyrt och väldigt enkelt att både köpa på internet men även att sedan använda.

Sedan finns det olika varianter av tjänster du kan använda dig av på internet, i NT kan vi läsa att fler amerikanska serier kommer till Sverige genom sajter som HBO Nordic, och det är serier så som Ray Donovan, Dexter, Nurse Jackie, Californication och The Affair – alltså högklassiga produktioner som både är påkostade och uppskattade av allmänheten. I DN kan vi vidare läsa om de olika tipsen som finns att få när det gäller just stream/strömmning av TV, några av de tjänster som finns är:

  • SVT Play – gratis till skillnad från de andra
  • Netflix
  • HBO Nordic
  • Filmnet
  • Viaplay
  • Voddler

Sedan går det även bra att köpa en Apple TV eller Chromecast med inbyggda appar för allt från de ovan nämnda tjänsterna till TV4 Play och Youtube. Något som gör en vanlig TV-apparat nästintill överflödig. Båda är enkla att installera och få igång, utan en hel massa sladdbuntar att snubbla över, stället skcikar man över bilder direkt från dator/surfplatta och mobil och internet in i TV:n. Detta och mer därtill kan vi läsa om i reportaget i DN.

Streama lagligt – smidigt och enkelt

När man lärt sig att streama blir det så mycket roligare att använda internet och populariteten kring dessa tjänster och sajter har garanterat gjort så att folk laddar ner mindre filmer, vilket så klart är bra eftersom det gör att internetanvändandet blir mycket mer lagligt. Vi får se hur utvecklingen fortsätter, det har sannerligen gått i rasande fart om man tänker på var vi är nu och var vi var för bara tio år sedan.

Scroll to top