E-handel gör succé

Att bli e-handlare har blivit vår tids kanske mest konkurrenskraftiga beslut ett företag kan ta. Företag som inte ligger steget före när det gäller onlineshoppingen dalar i börsen och framtidens gallerior finns redan på nätet. Har du koll på fördelarna? Ta ett kliv upp i molnet, och låt experterna ta hand om din API-arkitektur.

Det norska företaget WebOn AS har gjort entré på den svenska e-handelsmarknaden. De tillhandahåller expertis, service och support för den som idkar e-handel. De hjälper både veteranerna med att expandera sin verksamhet, och nybörjarna att sätta igång. För den som vill bedriva framgångsrik handel är det här ett oumbärligt tips.

Det kanske låter krångligt?

API, PIM-system, omnichannel management. Jo, det är en hel del nya ord att sätta sig in i. Men när du väl har satt igång med din e-handel kommer du snart upptäcka att fördelarna är många. Det är billigare och det gör också att du inte blir platsbunden. Sluta kämpa om de snygga innerstadslokalerna för din verksamhet – Internet vet inga gränser.

Tror du inte på det? Då kanske du ska läsa i Privata Affärer som skriver om varför H&M på senare tid har sett dalande siffror. Anledning sägs nämligen bland annat vara att det beror på att e-handeljättar konkurrerar ut H&M. Att folk gillar deras kläder är nämligen inte prioritering när folks konsumtionsmönster har ändrats.

Många använder fortfarande internet som det var när det en gång slog igenom. Det är dags att ställa sig ajour med vad internet har att erbjuda idag. Framtiden spås nämligen flytta in i den digitaliserade världen, där varor och tjänster erbjuds från flera olika platser

. Även välfärden tros flytta in mer på internet, i takt med att kontoren stängs på flera håll i landet.

Scroll to top